Smør er i sin rene form et godt og nemt tilbehør eller “sauce” til f.eks. majskolber.
4 personer (tilbehør til kød, fisk og grøntsager)
- 200 g koldt smør
- Skær det kolde smør i passende portionsstykker (skiver).
- Sæt på en kold tallerken, og sæt gerne i køleskab til det skal bruges så det ikke bliver for blødt.
Passer godt til
Type | Råvare | Sous vide 2.0, side | Sous vide-håndbogen, sidetal |
---|---|---|---|
Grønt | Majskolbe | 300 | 232 |
Sauceguiden
Opskriften er en del af de mere 50 gratis opskrifter der findes i sauceguiden. Her kan du finde
- Varme og kolde saucer
- Søde og salte cremer
- Fonder
- Dressinger
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.