Sojadressingen er mindre fed, men mere syrlig og stærk end mange andre dressinger. Den passer godt til sommergrønt med dens god syrligt/søde bid.
8 personer, giver ca 125 g (lav gerne dobbelt portion, resten kan gemmes)
- 30 g revet ingefær
- 15 g finthakket chili
- 5 g (1 fed) finthakket hvidløg
- 50 g soja
- 20 g riseddike (evt. æbleeddike)
- 5 g honning eller sukker
- 10 g vindruekerneolie (endnu bedre: ristet sesamolie)
- Bland ingredienserne godt og lad det trække lidt.
Kan gemmes i nogle dage på køl.
Passer godt til
Type | Råvare | Sous vide 2.0, side | Sous vide-håndbogen, sidetal |
---|---|---|---|
Fjerkræ | Pulled chicken | 151 | |
Gris | Pulled pork | 135 | 89 |
Gris | Svinemørbrad | 120 | 84 |
Sauceguiden
Opskriften er en del af de mere 50 gratis opskrifter der findes i sauceguiden. Her kan du finde
- Varme og kolde saucer
- Søde og salte cremer
- Fonder
- Dressinger
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.