En frisk, lækker og mættende ret, der kan spises med fingrene til en afslappet frokost i det fri. Det meste kan forberedes i forvejen hjemmefra, så det er nemt og hurtigt at færdiggøre.
4 personer, 2 wraps per person (3 hvis de er meget sultne)
Opskrift: Jesper Mørk Hovgaard. Se Jesper lave retten på sin båd her.
- 8 tortillas
- 400 g guacamole
- 600 g ratatouille
- 400 g sous vide-tilberedt kyllingebryst
- 160 g revet ost (cheddar eller lidt mere smagende som vesterhavsost)
- Evt. en lille håndfuld koriander, de skyllede og tørrede blade
- Tilbered guacamole, ratatouille og kyllingebryst (det kan gøres op til en uge i forvejen). Hvis det er koldt tages ud lidt i forvejen og serveres ved stuetemperatur, eller kylling og ratatouille kan lunes 1/2 time i varmt hanevand.
- Hæld væden fra ratatouillen (kog evt. væden ind og rør den i).
- Skær kyllingebrystet i 1-2 cm skiver, det må gerne trevle lidt.
- Varm hver tortilla 2 x 25 sek på en varm pande (de skal blive lune, men ikke sprøde så de knækker når de foldes senere).
- Fordel ingredienserne på de varme tortillas i tynde lag, først guacamole, så ratatouille, kyllingestykker og revet ost. Drys med korianderblade (evt.).
- Fold 1/3 op fra bunden, dernæst 1/3 fra hver af siderne så man få en lille pakke.
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.