Den nye Sous vide-håndbogen fokuserer på det praktiske, mens den forrige bog Sous vide 2.0 forklarer og går i dybden:
Sous vide-håndbogen fra 2021 er på 285 sider, og det er min nyeste bog. Her har jeg samlet mine bedste bud på tilberedning af alle almindelige råvarer. Det er den praktiske, let tilgængelige håndbog til køkkenbordet.
Sous vide-håndbogen beskriver alle tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, frugt og grønt på en enkel og overskuelig måde, med 500 nye fotos og masser af praktiske tips og tricks, der giver et perfekt resultat hver gang. Der er en side for hver råvare, så du kan slå op og gå i gang med det samme, selv med råvarer du aldrig har prøvet før. Ingen teori – kun praksis.
Sous vide 2.0 fra 2019 er på 464 sider. Det er den største og mest ambitiøse bog i verden om emnet med både teori og praksis. Her er der et væld af informationer og illustrationer, men det hele er overskueligt og let tilgængeligt.
Sous vide 2.0 er både en grundbog til begyndere, en inspiration og ny viden til erfarne brugere og professionelle, og masser af grundig forklaring, teori og baggrund.
Min første bog “Sous vide i dit eget køkken” er forgængeren til “Sous vide 2.0” og alt fra den første bog findes også (i udvidet og forbedret form) i “Sous vide 2.0”.
Se her, hvor bøgerne kan købes!
Læs mere om indholdet af Sous vide-håndbogen.
Sous vide- håndbogen | Sous vide 2.0 – opskrifter, teknik, tips og tricks | |
---|---|---|
Udgivet | 2021 | 2019 |
Sider | 285 | 464 |
PRAKSIS: TILBEREDNING | 214 | 112 |
Okse/kalv | 41 | 20 |
Gris | 27 | 20 |
Lam | 14 | 10 |
Vildt | 11 | 3 |
Fjerkræ og æg | 21 | 24 |
Fisk og skaldyr | 45 | 14 |
Frugt og grønt | 55 | 22 |
Bøf-o-meter2 med tider for opvarmning og tilberedning fra frost og køl | ||
Bruningstid til pande, ovn og grill | ||
TEORI | 108 | |
Sider med menuer der kan forberedes i forvejen | 16 | |
Sider om udstyr | 18 | |
Sider med tips og tricks | 62 | |
Sider med sous vide-teori | 28 | |
Vægt | 1.125 g | 2.155 g |
Læseprøve | Se læseprøve her | Se læseprøve her |
Vejl. udsalg | 299 | 399 |
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.