Gremolata serveres traditionelt til Osso Buco, men er også godt sammen med rødt (grillet kød) eller langtidstilberedte kæber.
Den rå hvidløg kan være stærk. Brug evt. mindre mængde hvidløg eller brug de beskrevne trick med at tilberede dem først i mikrobølgeovnen.
8 personer som dip (4 personer som tilbehør), giver ca. 40 g
- 10 g citronskal, revet (af det gule skind af af 2 økologiske citroner)
- 12 g persilleblade (af en lille håndfuld bredbladet persille), finthakket
- 20 g (4-5 fed) hvidløg
- Hvis man vil have en mildere hvidløgssmag kan de først varmes 25 sek i en mikrobølgeovn. Køl af bagefter.
- Pil og hak hvidløgene fint.
- Bland alle elementerne.
Passer godt til
Type | Råvare | Sous vide 2.0, side | Sous vide-håndbogen, sidetal |
---|---|---|---|
Lam | Lammehjerte | 165 | 107 |
Lam | Lammekotelet | 108 | |
Okse | Inside skirt | 43 | |
Okse | Oksekæbe | 89 | 46 |
Okse | Okseskank | 57 | |
Okse | Pulled beef | 52 |
Sauceguiden
Opskriften er en del af de mere 50 gratis opskrifter der findes i sauceguiden. Her kan du finde
- Varme og kolde saucer
- Søde og salte cremer
- Fonder
- Dressinger
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.