Italiensk salat

Italiensk salat er en traditionel dansk pålægssalat med lettilberedte grøntsager i mayonnaise. Grøntsagerne i salaten er her suppleret med asparges og de er alle sous vide-tilberedte, så de får en perfekt konsistens og stor smag.

Italiensk salat er godt tilbehør til skiver af kalvetunge, kogt skinke (eller skinkeculotte) eller hamburgerryg på rugbrød.

4-6 personer (tilbehør)

  1. Tilbered og afkøl grøntsagerne.
  2. Skær asparges og gulerødder i stykker på 1-2 cm, gem aspargeshovederne til pynt
  3. Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber (og evt. lidt citronskal og -saft).
  4. Pynt med aspargeshovederne.

Passer godt til

TypeRåvareSous vide 2.0, sideSous vide-håndbogen, sidetal
OkseKalvetunge9161
GrisHamburgerryg13974
GrisSkinkeculotte13970

Sauceguiden

Opskriften er en del af de mere 50 gratis opskrifter der findes i sauceguiden. Her kan du finde

  • Varme og kolde saucer
  • Søde og salte cremer
  • Fonder
  • Dressinger

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.