Pulled Pork 70°/36:00

Pulled pork af nakkefilet bliver saftigt og mørt af den lange tilberedning ved relativt høj temperatur. Saften i posen koges ind og bidrager til saftigheden. Det er lige så nemt at lave dobbelt portion eller mere.

6-8 personer

  • 600 nakkefilet, sprængt i 2 % salt/sukkerlage i 24 timer (side 394)
  • 50 g rub (side 363)
  • 100 g BBQ-sauce (side 364)
  • 400 g coleslaw (side 316)
  • 4 burgerboller, letristede
  • Evt. 50 g syltede agurker
  1. Gnid rub ind i kødet.
  2. Pak ved maksimalt tryk.
  3. Tilbered kødet efter smag (her er brugt 70°/36:00).
  4. Tilbered coleslaw.
  5. Hæld saften fra kødet i en gryde og kog ind.
  6. Dæk kødet med BBQ-saucen og grill/steg ved høj varme til saucen karamelliserer og kødet branker let (4-6 min.).
  7. Riv kødet i strimler med to gafler og bland med BBQ-sauce og indkogt kødsaft. Smag til.

Passer godt til

Sauce
Sojadressing

Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.

(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.

Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0  og Sous vide-håndbogen og  hvor de kan købes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *