Pulled pork af nakkefilet bliver saftigt og mørt af den lange tilberedning ved relativt høj temperatur. Saften i posen koges ind og bidrager til saftigheden. Det er lige så nemt at lave dobbelt portion eller mere.
6-8 personer
- 600 nakkefilet, sprængt i 2 % salt/sukkerlage i 24 timer (side 394)
- 50 g rub (side 363)
- 100 g BBQ-sauce (side 364)
- 400 g coleslaw (side 316)
- 4 burgerboller, letristede
- Evt. 50 g syltede agurker
- Gnid rub ind i kødet.
- Pak ved maksimalt tryk.
- Tilbered kødet efter smag (her er brugt 70°/36:00).
- Tilbered coleslaw.
- Hæld saften fra kødet i en gryde og kog ind.
- Dæk kødet med BBQ-saucen og grill/steg ved høj varme til saucen karamelliserer og kødet branker let (4-6 min.).
- Riv kødet i strimler med to gafler og bland med BBQ-sauce og indkogt kødsaft. Smag til.
Passer godt til
Sauce |
---|
Sojadressing |
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.