Sous vide i dit eget køkken er min første sous vide-bog fra 2017. Her kan du se en oversigt over opskrifter og tid/temperaturer og hvilken side de findes på i bogen.
Se også
- Hvor bøgerne kan købes
- Forskellen på de to bøger
- Min nyeste bog “Sous vide 2.0” (opskriftsfortegnelse)
ret | foto | sidetal |
---|---|---|
Tid/temperatur, bær: Blåbær 1 | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Blåbær 2 | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Brombær | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Hindbær-puré | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Jordbær, skiver | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Tranebær | 120 | |
Tid/temperatur, bær: Vindrue | 120 | |
Tid/temperatur, fisk: Fjæsing, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Havbars, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, hale (evt. hinde fjernet) | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Havtaske, kæber | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Helleflynder, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Kulmule, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 1 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 2 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Laks, portionsstykke 3 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Pighvar, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Rokkevinge, filet rullet eller lagt dobbelt | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Rødfisk, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Rødspætte, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Rødtunge, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Sandart , filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Sej, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Sild, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Søtunge, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 1 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 2 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Torsk, filet 3 | x | 104 |
Tid/temperatur, fisk: Torskerogn, pakket i køkkenfilm | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 1 | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 2 | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Tun, portionsstykke 3 | 104 | |
Tid/temperatur, fisk: Ørred, filet | 104 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 1 | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 2 | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andebryst 3 | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 1 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 2 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Andelår 3 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Duebryst | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanbryst | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Fasanlår | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Foie gras | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Gåsebryst | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 1 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 2 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunbryst, helt 3 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kalkunlår | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst 1 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 2 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 3 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingebryst, helt 4 | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 1 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 2 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingelår 3 | x | 91 |
Tid/temperatur, fjerkræ: Kyllingevinger | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Perlehønebryst | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppebryst | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Sneppelår | 91 | |
Tid/temperatur, fjerkræ: Vagtelbryst | 91 | |
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 1 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Abrikos, delt, uden sten 2 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Ananas, kvarte | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Ananas, skiver | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Appelsin, både uden skind | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Banan, skrællet | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 1 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 2 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Blomme, udstenet og halveret 3 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Fersken, udstenet, i kvarte | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 1 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Figen, delt i kvarte 2 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Grapefrugt, både | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Kaki, stilken fjernet, skrællet og skiveskåret | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Kiwi, skrællet og i skiver | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Klementiner, skrællede | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Kokosnød, stykker uden skal og skræl | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Kvæde, 1/8-stykker | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Mango, skrællet og uden sten | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Melon, skrællet og udkernede skiver | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 1 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Nekatarin, halveret 2 | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Papaya | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Pære 1. Delt og udkernet | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Pære 2: Delt og kernehuset fjernet | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Pære 3: Delt og udkernet | 119 | |
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 1 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 2 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Rabarber, stykker 3 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 1 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 2 | x | 119 |
Tid/temperatur, frugt: Æble, halveret og udkernet 3 | x | 119 |
Tid/temperatur, grønt: Artiskok | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 1 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 2 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Asparges, grønne 3 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Asparges, hvide. Øverste del | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 1 | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 2 | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Aubergine, skiver 3 | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Bladselleri, skrællet | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Blomkål, skiver eller buketter | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Broccoli | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Bønner, grønne | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, skiver | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Daikon-radise, skrællet, stykker | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Fennikel, halveret | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Forårsløg | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Glaskål, 3 mm skiver | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Græskar 1 | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Græskar 2 | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Grønkål | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 1 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 2 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Gulerod, stor 3 | x | 116 |
Tid/temperatur, grønt: Hvidkål, 5 mm strimler | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Hvidløg som confit, pillede | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Hvidløgsfed, pillede | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Jordskok | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Julesalat, hel | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Kartoffel, mellemstørrelse | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Knoldselleri, stykker | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Kålrabi/knudekål, skiver | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Løg, gule/røde. Pillede og delt | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Madbanan (plantain), skiver uden skræl | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Majroe | 116 | |
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 1 | x | 117 |
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 2 | x | 117 |
Tid/temperatur, grønt: Majskolbe, hel 3 | x | 117 |
Tid/temperatur, grønt: Okra | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Pastinak, skrællet, stykker | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Peberfrugt, 5 mm skiver | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Perleløg, langtid. Hele, pillede | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Persillerod | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Porre 1 | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Porre 2 | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Porre 3 | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Portobello-svamp, skiver | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Radise, runde | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Rosenkål | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Rødbeder, skiver | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Rødkål | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Savoykål, uden de yderste blade | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 1 | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Skalotteløg, hele, pillede 2 | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Skorzonerrod | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Spidskål, halverede | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Spinat | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Squash (zucchini) i 2 cm skiver | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Svampe og champignon, stykker | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Tomat, skiver | 117 | |
Tid/temperatur, grønt: Yams/maniok/cassava skrællet, uden kerne | 117 | |
Tid/temperatur, kalv: Brisler | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Culotte 1 | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Culotte 2 | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Culotte 3 | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Filet, stykke | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Mørbrad | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 1 | x | 47 |
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 2 | x | 47 |
Tid/temperatur, kalv: Ribeye, hel steg 3 | x | 47 |
Tid/temperatur, kalv: Spidsbryst | 47 | |
Tid/temperatur, kalv: Tunge, sprængt | 47 | |
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 1 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 2 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Bov (udbenet) 3 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Bryst/slag, rullet | 79 | |
Tid/temperatur, lam: Culotte 1 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Culotte 2 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Culotte 3 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Kølle (udbenet i muskler) | 79 | |
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 1 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 2 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Ryg (stykke) 3 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Skank 1 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Skank 2 | x | 79 |
Tid/temperatur, lam: Skank 3 | x | 79 |
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Bovsteg 3 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Burgerbøf 3 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Côte du Boeuf | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Culotte 1 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Culotte 2 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Culotte 3 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Cuvette | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Entrecôte 3 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Filet, stykke | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Flank steak 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Flank steak 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Flank steak 3 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Flap meat 1 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Flap meat 2 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Flap meat 3 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Flat iron 1 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Flat iron 2 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Flat iron 3 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Hale 1 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Hale 2 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Hale 3 | x | 45 |
Tid/temperatur, okse: Højreb, hel steg med ben | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Inderlår, stykke | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Klump, steg | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Kotelet | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Lårtunge, stykke 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 1 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 2 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Mørbrad, stykke 3 | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Nyretapper | 45 | |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 1 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 2 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, bøf 3 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 1 | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 2 | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Ribeye, steg 3 | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Roastbeef af inderlår | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 1 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 2 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Spidsbryst 3 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: T-bone steak | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 1 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 2 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tværreb (short ribs) 3 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tykkam | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 1 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 2 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsbøf 3 | x | 46 |
Tid/temperatur, okse: Tyndstegsfilet, steg | 46 | |
Tid/temperatur, okse: Yderlår, stykke | 46 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 10-armet/lille | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 1 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 2 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Blæksprutte, 8-armet/polpo 3 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 1 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 2 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerhale 3 | x | 105 |
Tid/temperatur, skaldyr: Hummerklør | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Kammusling | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Knivmusling, i skallen | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Muslinger, blancherede 2 min | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 1 | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 2 | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Tigerrejer 3 | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 1 | 105 | |
Tid/temperatur, skaldyr: Østers, uden skal, med saft 2 | 105 | |
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 1 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Grillpølse 2 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Hamburgerryg | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Kam | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Kotelet 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kotelet 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kotelet 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kæber 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kæber 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kæber 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Kæber 4 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 1 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Medisterpølse 2 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Mørbrad 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Nakkefilet, kotelet uden ben | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Nakkefiletsteg 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Ribbenssteg 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Skank 1 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Skank 2 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Skinke 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Skinke 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Skinke 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 1 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 2 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Slag, rullesteg, sprængt 3 | 67 | |
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Slag, stykke 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 1 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 2 | x | 67 |
Tid/temperatur, gris: Spareribs/kamben 3 | x | 67 |
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 1 | 79 | |
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, kølle, muskel 2 | 79 | |
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, mørbrad | 79 | |
Tid/temperatur, vildt: Rådyr, ryg | 79 | |
Tid/temperatur, æg: Røræg 1 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Røræg 2 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Røræg 3 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Vagtelæg | 129 | |
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 1 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 2 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 3 | x | 129 |
Tid/temperatur, æg: Æg, helt 4 | 129 | |
Blæksprutteskiver med persillemayo og lime | x | 95 |
Grillet hummer og asparges med dildmayo og saltmandler | x | 97 |
Laks med grønne linser, rødløg og persille | x | 99 |
Salade Niçoise | x | 103 |
Torskeryg på avocado med skinke/brød-krummer | x | 101 |
Confiterede andelår med sprød rødkål og kartofler i andefedt | x | 83 |
Kalkunbryst med grillet spidskål, grøn salsa og kryddercreme | x | 85 |
Kyllingebryst med rabarber, nye kartofler og mormorsalat | x | 87 |
Kyllingelår med Sofies bulgursalat | x | 89 |
Blommer med vaniljesukker-flødeskum | x | 123 |
Rabarber med rabarberis | x | 125 |
Æbler på mørdej med vaniljecreme | x | 127 |
Asparges med røræg og spansk skinke | x | 109 |
Aubergine med olivenolie og teriyaki-sauce | x | 111 |
Gulerødder glaseret i smør med timian | x | 113 |
Majskolber med sprød tomatsalsa | x | 115 |
Lammebov med kikærtemos og salat | x | 71 |
Lammeculotte med ratatouille og perlespelt | x | 73 |
Lammeryg med grillede squash, bagte tomater og agurkecreme | x | 75 |
Lammeskank med tzatziki, agurkeskiver og naanbrød | x | 77 |
Burger med det hele | x | 25 |
Bøf med pommes frites, bearnaise og grøn salat | x | 27 |
Culotte med bønne/kartoffelsalat og bagte stilktomater | x | 29 |
Flap meat med ovnkartofler og grøn salat | x | 31 |
Flat iron med asparges og stegte aspargeskartofler | x | 33 |
Oksehaleragout med kartoffelmos | x | 35 |
Oksemørbrad med rodfrugtpuré, syltede løg og kantarelstuvning | x | 37 |
Oksespidsbryst med spidskål, dild og ærter | x | 41 |
Oksetværreb med rodfrugtfritter, grønkål og stærk mayo | x | 43 |
Ribeye med rodfrugter (og rødvinssauce) | x | 39 |
Nakkefilet med ris og karry | x | 57 |
Parisertoast (croque monsieur) | x | 61 |
Porchetta med syrlig kartoffelsalat og majskolber | x | 63 |
Ribbensteg med agurkesalat på rugbrød | x | 59 |
Spareribs med coleslaw | x | 65 |
Svinekotelet med rødbeder og æblesalat med nødder | x | 51 |
Svinekæber med svampe og pasta | x | 53 |
Svinemørbrad med spinat og kartoffelkroketter | x | 55 |
Eggs Benedict | x | 131 |
Røræg med ølstegt røget ørred og tomatconcassé | x | 133 |
Hvorfor sous vide? | 8 | |
Sådan gør man | 10 | |
Temperatur og tid | 14 | |
De 10 sikre hits | 18 | |
Okse | 22 | |
Okse: Burgerbøf | x | 24 |
Okse: Bøf af tyndsteg | x | 26 |
Okse: Culotte | x | 28 |
Okse: Flap meat (bavette) | x | 30 |
Okse: Flat iron | x | 32 |
Okse: Hale | x | 34 |
Okse: Mørbrad | x | 36 |
Okse: Ribeye | x | 38 |
Okse: Spidsbryst | x | 40 |
Okse: Tværreb | x | 42 |
Gris | 48 | |
Gris: Kotelet | x | 50 |
Gris: Kæber | x | 52 |
Gris: Mørbrad | x | 54 |
Gris: Nakkefilet | x | 56 |
Gris: Ribbensteg | x | 58 |
Gris: Skinke | x | 60 |
Gris: Slag | x | 62 |
Gris: Spareribs/kamben | x | 64 |
Lam og vildt | 68 | |
Lam: Bov | x | 70 |
Lam: Culotte | x | 72 |
Lam: Ryg | x | 74 |
Lam: Skank | x | 76 |
Fjerkræ | 80 | |
Fjerkræ: Andelår | x | 82 |
Fjerkræ: Kalkunbryst | x | 84 |
Fjerkræ: Kyllingebryst | x | 86 |
Fjerkræ: Kyllingelår | x | 88 |
Fisk og skaldyr | 92 | |
Skaldyr: Blæksprutte | x | 94 |
Skaldyr: Hummerhale | x | 96 |
Fisk: Laks | x | 98 |
Fisk: Torsk | x | 100 |
Fisk: Tun | x | 102 |
Grøntsager | 106 | |
Grøntsager: Asparges | x | 108 |
Grøntsager: Aubergine | x | 110 |
Grøntsager: Gulerod | x | 112 |
Grøntsager: Majskolbe | x | 114 |
Frugt og bær | 118 | |
Frugt: Blomme | x | 122 |
Frugt: Rabarber | x | 124 |
Frugt: Æble | x | 126 |
Æg | 128 | |
Æg: Helt æg | x | 130 |
Æg: Røræg | x | 132 |
Sous vide i praksis | 134 | |
Sous vide i hverdagen | 136 | |
Sous vide til fest | 140 | |
Sous vide og grill | 144 | |
Udstyr & tips | 148 | |
Udstyr til pakning (vakuumering) | 150 | |
Udstyr til tilberedning | 152 | |
Udstyr til færdiggørelse | 154 | |
Hvorfor gik det galt? | 156 | |
Det kan vakuum også | 160 | |
Saltning og sprængning | 162 | |
Marinering | 166 | |
Fødevaresikkerhed | 168 | |
Hvad sker der, når kød opvarmes? | 170 | |
Tilberedning af tre forskellige kødstykker | 174 | |
Justér tid/temperatur, så resultatet bliver perfekt | 180 | |
Spørgsmål og svar | 182 | |
Links og bøger | 192 |
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.