Canadian Meat Council: Commercial Beef Utilization Guide. Stor plakat med (amerikanske) oksekødsudskæringer. Billeder, placering og udskæringsnoter.
Certifiedangusbeef: Beef cuts. Typiske amerikanske udskæringer med billede, placering og beskrivelse.
Dansk DLF (kommercielt fællesskab for dansk detailhandel): FOKUSFØDEVARER. Kortfattede udskæringsspecifikationer med billeder for okse, svin og fjerkræ.
DMRI: Produktkatalog kalv– og okse-udskæringer 2011. Korte beskrivelser med billeder af kalv– og okseudskæringer.
Green, Aliza: Field Guide to MEAT. Quirk Books, 2005. Oversigt med billeder af udskæringer fra ko, gris, lam, fjerkræ og vildt. Korte beskrivelser af udskæring, valg og tilberedning.
Jægerforbundet: Hvordan forlægger du råvildt? (udskæring af råvildt). Videoer.
Københavns Madhus: Metodik Opskæring af halv økologisk gris v3. Video.
LaFrieda, PAt: MEAT. Atria Books, 2014. Amerikanske udskæringer af okse, kalv, svin, lam og kylling. Nogle opskrifter (ikke sous vide).
Landbrug og Fødevarer: Udskæringer. Korte beskrivelse med billeder af udskæringer af okse/kalve, svin og kylling og and.
Polman, Marcus : Den perfekte gris. Legind, 2014. Svinets udskæringer og deres klassiske tilberedninger.
Polman, Marcus : Den perfekte bøf. Legind, 2014. Oksens udskæringer og deres klassiske tilberedninger.
Popesko, Peter: Atlas of the topographical anatomy of bovine, sheep, goat, swine, horse, dog, cat and rabbit. Hver har ca. 600 håndtegnede illustrationer af alle de enkelte dyrs dele, med fokus på muskler (og ikke kødudskæringer).
Swatland, H.J.: Major Muscles of the Carcass. Forelæsningsnoter med meget fine muskelsnits-tegninger, der ikke findes andre steder.
UNECE meat standards. Grundige og systematiske beskrivelse af (amerikansk inspirerede) udskæringer med billeder og placering. Findes for Bovine (kvæg), Caprine (ged), Chicken (kylling), Deer (hjort), Duck (and), Ovine (får), Porcine (svin), Rabbit (kanin), Turkey (kalkun), Goose (gås), Horse (hest) og Veal (kalv).
USDA Institutional Meat Purchase Specifications. Den amerikanske kødindustris liste over de officielle (amerikanske) udskæringer, med præcise beskrivelser, men ingen illustrationer.
3D Bovine Anatomy. Program til PC/Mac og IOS med koens muskler, knogler mm. Findes også for gris.
Opskrifter, tekst og illustrationer fra Karsten Tanggaard: Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen. Sidetal henviser til Sous vide 2.0.
(C) Copyright Karsten Tanggaard, 2019-2024.
Læs mere om bøgerne Sous vide 2.0 og Sous vide-håndbogen og hvor de kan købes.